bio 

Mijn naam is Sara Desanghere, ik ben in Oostende geboren in het jaar 1986 en woon reeds mijn ganse leven aan de kust met uitzondering van een tussenstop in het Gentse. Daar behaalde ik zowel het diploma Bachelor Secundair Onderwijs voor o.a. het vak Plastische Opvoeding als Master in de Beeldende Vrije Kunsten met als optie Schilderkunst (Sint-Lucas).

Ondertussen ben ik al enkele jaren met plezier actief in het secundair kunst- en beroepsgericht onderwijs in het Ensorinstituut te Oostende.  

 

Vernieuwing is voor mij een noodzaak en dat merk je ook aan mijn breed interesseveld. Naast mijn tekendrang kriebelt het om te schilderen, illustreren, muren beschilderen,  grimeren, beeldhouwen, animatiefilms tekenen, fotograferen, naaien, haken,  zeefdrukken, ...

Even een opsomming: vanaf m’n 6 jaar volgde ik tekenacademie, vanaf m’n 12 jaar begon ik op familiefeesten nichtjes en neefjes te grimeren, op mijn 16 jaar nam ik deel aan Kunstbende, werd ik monitor op het speelplein en bij Kazou en als vakantiejob was ik jarenlang lid van het animatieteam van een hotel aan zee. Door de hogere studies schilderkunst kon ik dag in en dag uit schilderen, door zelf mama geworden te zijn ging een nieuwe wereld open van geboortekaartjes en buikschilderingen en ondertussen volg ik zelf regelmatig workshops… voldoende bagage om er iets nuttigs mee te doen!

 

Snuister eens rond op de site en hopelijk vind je wat je zoekt! Mijn stijl kan je omschrijven als zeer kleurrijk, speels en energiek. Ik streef naar het unieke van elk ontwerp.

 

Je kan me boeken tijdens alle schoolvrije momenten.

(Leve het onderwijs!)

Let wel op dat de agenda snel volboekt staat dus wees er tijdig bij.

© Photography Sjoske Brackx

"Life is to short to be serious"

Pablo Picasso 

"Every child is an artist. The problem is how to remain being an artist once we grow up"

"Life is to short to be serious"

© 2023 by Mission Gallery. Proudly created with Wix.com 

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now