muurschilderijen

Een accent in de woonruimte, een kinderparadijs in de slaapkamer, een muurschildering op de juiste locatie kan een enorm verschil maken voor de sfeer en gezelligheid in of buiten een gebouw. Door de authenticiteit zou ik zelf een muurschildering verkiezen boven een muursticker. Moest je toch twijfelen, en liever een tijdelijk ontwerp op de muur hebben kan er ook gewerkt worden op houten panelen. Deze kan je verhangen of weghalen wanneer je wil.

 

Het schilderen gebeurt met acrylverf, een sneldrogende en geurloze verf. Het grote voordeel is dat je zonder geurhinder diezelfde avond nog kan slapen in de beschilderde kamer. Buitenschilderingen zijn met aangepaste verf of graffiti spuitbussen ook mogelijk. 

Mijn dada is illustratieve accenten, dierenparades en graffiti uitwerkingen.

 

3
5
4
16
15
2
1
20
19
22
23
21
11
10
12
31
32
30
29
28
27
24
26
25
18
17
9
8
7
14
13
6
33
allerlei (6)
allerlei (5)
allerlei (4)
Extra info + prijzen

De prijs is afhankelijk van verschillende zaken; het soort ontwerp, grootte van het project, soort ondergrond, huidige kleur, structuur, schuine wand, afstand tot Oostende… daarom is het moeilijk om standaardprijzen op te geven. Maar omdat sommigen het werk en de energie die erin kruipt durven onderschatten, geef ik hier een richtprijs. Zoals ik reeds zei kan je je hier helemaal niet op vastpinnen maar dan heb je toch een idee.

Neem gerust contact op, en vraag vrijblijvend een prijsofferte.

 

Richtprijs voor een gemiddeld ontwerp:

  • 200€ à 300€ aan werk (met voorstudies)

  • +- 50€ aan materiaal

  • vervoerskosten buiten Oostende en randgemeenten (0,35€/km)

 

 

Werkwijze:

1) Je stuurt een omschrijving van wat je wil (ontwerp/thema, ev. met een foto), de gewenste afmeting van de muurschildering (ev. een foto van de ruimte en muur), je woonplaats en de staat, kleur en soort ondergrond van de muur

2) als ik de info ontvangen heb stuur ik 1 of meerdere voorontwerpen (ruwe schets)

3) na akkoord werk ik de schets verder uit, die kan dan besproken en aangepast worden (let op; na 2x aanpassen worden er extra kosten in rekening gebracht)

4) bij de beslissing van het eindontwerp bepalen we een of meerdere data voor het uitvoeren van de muurschildering, geen extra kosten achteraf

© 2023 by Mission Gallery. Proudly created with Wix.com 

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now